Paulboye

Paul Boyé Technologies a Védelmi Minisztérium, a Rendőrség és az Egészségügy beszállítója Franciaországban és külföldön, az adminisztratív és katonai védelmi felszerelések gyártására szakosodott.
Szakértelem jellemzi a védőruhák gyártásában biológiai, kémiai és radiológiai toxikus anyagok, nukleáris hatások, tűz, golyók, aknák, szélsőséges időjárás ellen, extrém használati körülmények között, zavargások, terrorista támadások, szervezett bűnözés, technológiai és környezeti kockázatok esetén
A védelmi szint optimalizálása, a személyzet mobilitása és a rendszerek ergonómiája vezérli a Paul Boyé Technologies kutatását. A cég Kutatási Osztálya által kifejlesztett, az engedélyezett szakértői laboratóriumok által tesztelt és jóváhagyott termékek megfelelnek a nemzetközi követelményeknek és szabványoknak. A Paul Boyé Technologies részt vesz francia és európai kutatási programokban, és számos szabadalmat birtokol.A magas technológiai CBRN szűrő termékek gyártására (szénhab és szénszövet) specializálódott franciaországi Bédarieux gyár 70 éves.